grand dessert kerst recept
Een grand dessert is dé manier om je gasten te verrassen!
Denk aan een feestelijke kerst trifle met fruit en room, een Red Velvet dessert, of een brownie tiramisutaart waar niemand van af kan blijven.
Kun je niet kiezen, ga dan voor een grand dessert met 3 verschillende kleine toetjes op 1 bord.
Met een grand dessert als afsluiter van de maaltijd stem je iedereen tevreden, vooral de ultieme toetjesmensen!
Pak lekker uit met een grand dessert en maak deze kerst mini-versies van jouw favoriete desserts.
Kies minimaal drie toetjes en geniet tijdens kerst van een grand dessert.
Een geslaagd kerst grand dessert bevat recepten met voor ieder wat wils.
Petit grand dessert kerst Voor alle zoetekauwen die niet kunnen kiezen uit onze lange lijst goddelijke desserts, is een petit grand dessert dé oplossing voor kerst.
Een grand dessert maken begint met het kiezen van je eerste recept.
Op basis daarvan kies je de andere nagerechten.
Zorg voor afwisseling: kies verschillende toetjes: zo zit er voor ieder wat wils tussen.
5 x Recepten voor crème brûlée Krokant aan de buitenkant en hemels zacht vanbinnen.
Een klassieke crème brûlée zorgt elke keer voor een feestelijke afsluiting van een heerlijk diner.
Wil je echt uitpakken met een grand dessert?
Dan moet je deze risotto dolce met amarenen en witte chocolade proberen.
Daarmee steel je gegarandeerd de show … en de harten van je gasten!
Deze romige risotto heeft simpelweg alles wat je in kersttoetjes wilt zien: heerlijke chocolade, crunchy hazelnoten en frisse kersen op een smeuïg bedje van extra romige risotto.
| Ingrediënten | 400 g slagroomsoesjes (diepvries) |
| 0.25 spuitbus slagroom | |
| 1 Citroen | |
| 50 g poedersuiker | |
| 100 g Kokosbrood | |
| 25 g Geraspte kokos | |
| Bereidingswijze | Zet in 3 stappen deze heerlijke Witte soesjestoren met kokossneeuw op tafel. |
| Laat de soesjes volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien. | |
| Leg ca. 12 soesjes in een cirkel op een mooie schaal en leg daar telkens een kleinere cirkel soesjes op. | |
| Spuit een beetje slagroom op de onderkant van elk soesje zodat ze blijven staan. | |
| Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. | |
| Pers de helft van de vrucht uit. | |
| Meng het sap en rasp met de poedersuiker. | |
| Verdeel met een lepel van bovenaf over de soesjes. | |
| Snijd het kokosbrood in sterretjes of kerstboompjes of gebruik uitsteekvormpjes. | |
| Bestrooi met de kokos en garneer met het kokosbrood. |